Case study: Travel Orange

Omschrijving klant: Travel Orange is groepsreis specialist pur sang. Zij organiseert speciale groepsreizen op maat in alle denkbare vormen en naar (bijna) alle bestemmingen!

Omschrijving opdracht: Het ontwerpen en bouwen van een reiswebsite voor consumenten. Dankzij een aantal verschillende preview-ontwerpen is gekozen voor een huisstijl welke veel gebruik maakt van achtergrond foto’s, dit is dan ook doorgezet in het ontwerp van de gehele website.

travel-orange-1

Fase 1: Opstart
Dankzij een duidelijke briefing en goed contact met Travel Orange hebben wij een scherpe offerte met een duidelijke deadline kunnen afgeven.

Fase 2: Ontwerp fase
Ook bij Travel Orange is het ontwerp samen met de klant opgezet. Door duidelijk tussentijds contact is de website precies zo ontworpen dat deze aansluit op de wensen van de klant. Dankzij het directe contact tussen de ontwerper en de klant wordt hier de volledige expertise van Pepper Interactive ingezet op het gebied van grafisch en interactie ontwerp en zoekmachine-optimalisatie.

Fase 3: Technische realisatie
Na de goedkeuring van het ontwerp begon de technische realisatie: het bouwen van de website. Travel Orange is naar wens van de klant opgezet met WordPress, een opensource Content Management Systeem (met dit CMS kunt u zelf eenvoudig nagenoeg alles op uw website aanpassen en aanmaken). De gehele werking is hierop gegrond. Dit maakt het zo eenvoudig mogelijk voor de klant om bijvoorbeeld reizen toe te voegen.

Fase 4: Preview
Na de bouw van de website was het aan Travel Orange om de website te vullen. Door o.a. de grote hoeveelheid afbeeldingen was dit een forse klus. Daarom is eerst een previewomgeving opgezet waarin via WordPress de Travel Orange website kon worden gevuld. Ook in deze fase was er goed contact en ondersteuning, bijvoorbeeeld bij de werking en het vullen van de website binnen WordPress.

Fase 5: Oplevering
Na veelvuldig doortesten en pas na de goedkeuring van de klant is de website live gezet. Nieuwsgierig naar het resultaat? Ervaar zelf de nieuwe Travel Orange website klik hier

Simpel, snel en vrijblijvend een offerte aanvragen!


Naam

Email

Budget

Beschrijving